Wat is een neus piercing ?

Geplaatst op 26-11-2022

Categorie: Fashion

Wat is een neus piercing ?

 

Een neuspiercing is een soort lichaamspiercing die door de buitenkant van je neus gaat of door het tussenschot van je neus, dit wordt een septum piercing genoemd, dat is de wand tussen de twee neusgaten. Het is een van de meest voorkomende soorten piercings en kan worden gedaan met verschillende materialen, waaronder chirurgisch staal, goud, zilver en met of zonder edelstenen. De meest gedragen lengte voor een neuspiercing is 8 mm, maar ze kunnen variëren van 4 mm tot 12 mm.

Om je neuspiercing te onderhouden, moet je hem regelmatig schoonmaken met een zoutoplossing en hem vrij houden van vuil. Misschien moet je ook een topische antibiotische zalf aanbrengen om hem infectievrij te houden.

 Wat is de meest gedragen lengte van het staafje?

De meest gedragen lengte van het staafje is 8mm, maar het kan elke gewenste maat zijn. Je moet met je piercer overleggen welke maat voor jou het beste werkt.

4. Hoe moet je je neuspiercing onderhouden?

Om je neuspiercing op zijn best te houden moet je hem regelmatig schoonmaken met een zoutoplossing. Je moet ook vermijden hem onnodig aan te raken en ervoor zorgen dat hij droog blijft als je hem niet draagt.